maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kesä ja kämmekkäät

Kamalan pitkä tauko ja sitten tyyppi esittelee peruskämmekkäät. Syytän kesää.

IMG_8105

Nämä on neulottu viimeksikehrätystä. Taisin väittää tekeväni Camping Out -kämmekkäät, mutta eihän tämä lanka sellaisiksi halunnut - oli sääli katkaista langan raidoitusta Camping Outtien sormien ainaoikein-osiolla, joten sitten vaan mentiinkin ihan sileällä neuleella alusta loppuun.

Neulontainto laantuu aina kesäksi. Mutta hyvä niin, fiilistellään nyt muiden asioiden parissa ja iltojen pimetessä sitten taas villojen pariin!

(Vähän lisävilloja onkin jo hankittuna. Tree Waters Farmilta. Pelkään, että värttinä ei kohta riitä, eikä kärsivällisyys värttinöidä. Paljonkos se rukki viekään tilaa?)

IMG_7823

IMG_7817

10 kommenttia:

 1. Hienot on! Mulla ei neulontainto hävinnyt mihinkään, väännän toppia pellavalangasta. Siitä kyllä tulee ehkä paras, ellen nyt mokaa jollain kriittisellä tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kansa vaatii sitten topin esittelyä! Tartten nimittäin selvästi inspiraatiota pellavaan tai puuvillaan, oon ihan uusavuton niiden kanssa, luovuttanut jo oikeastaan kesäneulesarjassa kun aina menee jotenkin pieleen.

   Poista
  2. Mä hain oman inspiraationi täältä - teen tuota Nyanen-toppia, mutta ehkä aavistuksen verran ohuemmasta langasta, joten siitä tulee vielä ... tuota ... läpinäkyvämpi. Vinkkejä aluspaitakaupoista otetaan ilolla vastaan.

   Poista
  3. (Ja puuvilla on mun mielestä kyllä ihan turha lankalaatu, en suostu enää ikinä neulomaan mitään puuvillasta. Siinä tulee vain kiukkuiseksi.)

   Poista
  4. Aijettä! Sullon hyvä maku. Vai että pellavaa. Pitää mennä sitä jonneki hiplaamaan.

   Poista
 2. Kyllähän näin nätistä langasta kuuluukin tehdä sileää neuletta, että lanka pääsee oikeuksiinsa. :)

  VastaaPoista
 3. Voi elämä! Iski lujempaa kun mikään kuitukauppa ikinä, ihania väriyhdistelmiä. Kiitos linkistä!

  Mullaki on vaan värttinöitä ja rukinnälkä ois kova :). Mun pankkitilin saldon onni on, ettei mulla oikeen oo aikaa rukkeiluun vielä yli vuoteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niillä on minustakin mainiot värit, kiva kun tykkäsit!

   Poista
 4. Ihanasti menee värit noissa kämmekkäissä =) Tuo kehrääminen vaikuttaa kiehtovalta, ehkäpä joskus opettelen senkin taidon!

  VastaaPoista