sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Raitaa

Eilen oli mahtava päivä. Ensimmäinen päivä puoleentoista kuukauteen, kun en ollut kipeänä, pakkaamassa tai purkamassa matkalaukkua tai stressaamassa seuraavan päivän minuuttiaikataulusta. Tai siltä se tuntuu. Varmaan puoleentoista kuukauteen on rauhallisempiakin päiviä mahtunut, mutta näin jälkeenpäin tuntuu kovin sekavalta ajanjaksolta.

En muista neuloneeni juurikaan koko aikana. Neulon yleensäkin huonosti jos aikaa on vähän. Parasta on rösähtää sohvannurkkaan tietäen, että edessä on monta tuntia kiireetöntä neulonta-aikaa. Niinkuin eilen.

IMG_5394

Jossain välissä viimeisen kuukauden aikana olin alkanut neulomaan kauluria, mutta homma ei oikein ottanut edistyäkseen. Eilen oli aikaa tehdä se loppuun.

Se on ihanasta langasta ja ihanan raitainen.

IMG_5390

Malli: ships & seaside / tinyowlknits
Lanka: Rowan Felted Tweed

En nyt ihan neulonut mallin mukaan vaan tein omastani kapeamman ja pidemmän, jotta sen saa tiiviimmin kiedottua kaulaa suojaamaan.

Sanoinko jo että lanka on ihanaa? Ihan parhaat värit.

IMG_5415

Ravelryssa.

12 kommenttia:

 1. Onpas ihan superhieno lanka!! Ja huivikin, tietenkin! Voi ei mulla on niin tuhat työtä jonossa ettei saisi ottaa uusia...mutta tuo lanka!

  VastaaPoista
 2. tuo on yksi minun lempilangoista. huivi ihanan lämpimän näköinen!

  VastaaPoista
 3. Nii-in, lanka <3! Joko, siitä tuli yksi munkin lempilangoista kertaheitolla.

  VastaaPoista
 4. huikean nätti!

  ja vitsit, että olet jaksanutkin raidoittaa, olen vaikuttunut.

  VastaaPoista
 5. Ihanat värit! Hauskasti kuvattu kuvasarja ;)

  VastaaPoista
 6. Kaunis.Tämä ohje on minunkin toivelistalla. Mulle käy kiireessä niin että yritän neuloa ja kaikki tuntuu väärältä, mitään ei valmistu, aloitan uutta ja puran niitä aloitettuja ja lopulta turhaudun. Kun kiire häviää ajatus taas kirkastuu ja kaikki tuntuu järkevämmältä =)

  VastaaPoista
 7. kiitos liina ja paula! ja iikku, loistavasti määritelty, just noin mullekin käy. en vaan osannut sitä sanoa noin hyvin!

  VastaaPoista
 8. Ihana kauluri, kuvat ja sinä! Onneksi nyt vähän hellittää, ja ehdit neuloa. Oon tehnyt tuosta langasta (muistaakseni) lapaset, ja niistähän tuli ihan lötköt. Mutta huiviin sopi eri hyvin varmasti!

  VastaaPoista
 9. kiitti heta! aika pehmeää lanka kieltämättä on, mutta silti ajattelin jämistä yrittää juurikin lapasia. täytyy vaan vissiin sitten ottaa aika pienet puikot?

  VastaaPoista
 10. Joo, saa olla pienet. Mulla tais olla kolmoset. Ota pienemmät. Tosin mulla on muutenkin vähän löysä käsiala, mutta tuntu, etten saa niistä millään tarpeeks tiukkaa. Pehmeät ne on ja aluslapasina hyvät.

  VastaaPoista
 11. OK, kiitos vinkistä! Koitetaan pienillä siis.

  VastaaPoista
 12. Tuossa huivissa onkin monta ilmettä, kun on monenvärisiä kohtia! ;) Kiva kaulurihuivi!

  VastaaPoista