tiistai 15. toukokuuta 2012

Vuodenaikapipo

Täällä on kärsitty neulontainnostuksen puutteesta, toivottavasti tilapäisestä sellaisesta. Heräämisen merkkejä on kuitenkin ilmassa - aloin neulomaan kevätpipoa (joo tiedän että on toukokuu, mutta pessimisti ei sulje pois räntäsateen mahdollisuutta) ja suorastaan innostuin! Oli sen verran koukuttavaa menoa se.

IMG_7542

Malli on Jared Floodin aivan uskomattoman hienosta Spring Thaw -kokoelmasta poimittu Seasons Hat. Koko kokoelma iskee kuin sata volttia johonkin rustiikkisia neuleita himoitsevaan hermoon, ja haluaisin vaan neuloa läpi tuon kokoelman lisäksi kaikki muutkin Jared Floodin tekemät selkeät ja nerokkaat neulemallit. Taitaa olla siis suunnitelmat selvillä loppuelämäksi.

IMG_7565

Pipossa käytetään viittä väriä vaikka eivät ne kaikki nyt ihan noista kuvista erotu, tässä pääasiallisesti lankana Tanskanmaalta tuotu Isager Strik Højlandsgarn ja lisäksi jotain jämälankoja. Mallissa on neljä eri kokoa, tämä on se suurin ja löysin. Koko pipo painaa 34 grammaa ja on mahdottoman ohut ja kevyt. Kovin oon tykästynyt.

Löysin kuvia selatessa kuvan myös näistä jossain välissä neulotuista sormiharjoitelmista, vauvansukat Quo Vadis -lapasten kirjoneulekuviolla, lankana Sisu. Miniatyyrisukat on aina niin söpöjä!

IMG_7471

(Pipo Ravelryssa.)
(Sukat Ravelryssa.)

7 kommenttia:

 1. Hitsit, miten hieno kuviointi tuossa pipossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään siitä kovin, eri värien balanssi on ollut hyvin kohdallaan suunnittelijan mielessä!

   Poista
 2. Ihkut pikkusukat!
  ...ja pipo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! tykkään myös tuosta quo vadis -mallineuleesta, ehkä vielä lapasetkin joskus.

   Poista
 3. Voi miten kaunis pipo ja söpöt sukatkin!

  VastaaPoista
 4. Ihana pipo ja niin söpöset sukat.

  VastaaPoista