tiistai 14. elokuuta 2012

Korrigan

Laskin tässä nopeasti, että erilaisista pussukoista ja laatikoista löytyy ainakin viisi keskeneräistä aikuisten villapaitaa tai -takkia. Siis viisi, toistan, viisi. Se on aika monta. En tiedä missä on vika, varmaan aivoissa on joku toistaiseksi tunnistamaton alue joka säätelee omankokoisten villatakkien valmiiksisaattamista ja joka on minulla mystisesti tuhoutunut jossain huomaamatta jääneessä onnettomuudessa.

Päädyn aina laskeskelemaan noitä keskeneräisiä projekteja kun teen lasten villatakkeja. Ne saan kyllä valmiiksi. Useinhan lasten ja varsinkin vauvojen kanssa on tosin kyse jonkinlaisista deadlineista (esim. että villatakin olisi hyvä valmistua aika lailla samoihin aikoihin kuin vauva), tämä selkeästi helpottaa prosessin loppuunviemistä.

IMG_8453

Hää on Korrigan koossa mini. Malabrigo Sockista, väri Ochre, puikot kolme. Ihanien ystävien ihanalle minille.

IMG_8461

13 kommenttia:

 1. Onpa sievä! Mulla on päinvastainen geeni, itsekkyydeksi nimetty. En edes omalle tyttärelle meinaa mitään saada aikaan. Haluan itse näyttää hyvältä luomuksissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä tartteisin lisää jotain tuollaista. ehkä ongelma on se että tiedän jo valmiiks että en tuu näyttämään kovin hyvältä niissä luomuksissa?

   Poista
  2. Tota. Mielikuvat ja todellisuus ei ainakaan omalla kohdallani kovin usein kohtaa, mutta tässä mitään ikinä oo aikaan saatu puhtaaseen totuuspohjaan nojaten :)

   Enkä kyllä usko, ettet näyttäisi hyvältä.

   Poista
 2. Hää on ihana. :) Mulla on kanssa sellainen vika, että itselle valmistuu vaikka mitä.. sen sijaan kun päätin hyvissä ajoin tänä vuonna alkaa tehdä joululahjoja muille, niin johan tässä pian ollaan syyskuussa, eikä yhtäkään lahjaa ole aloitettukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) aijai, joululahjat. aika pahan pistit. niitähän tässä pitää seuraavaksi alkaa panikoimaan.

   Poista
 3. Mulla on kanssa vähän tuota keskeneräisten vikaa. Nytkin puuttuu yhdestä virkattu reunus ja toisesta napit ja lankojen päättely ja yhdestä hihat vaan silti huomaan neulovani jotain muuta! Välillä joku tulee tehtyä valmiiksi asti. Niin ja sitten on vielä ne joihin on langat ja ohjeet mutta joita ei sitten olekaan edes aloittanut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. just noin. mä yritän uskotella itselleni että mitä enemmän aloittaa niin sitä enemmän saa joskus valmiiksikin. en tiedä onko ihan aukoton teoria, ei taida olla. mutta pitäähän elämässä olla tavoitteita!

   Poista
 4. Onpa kaunis! Ja Malabrigosta totetutettuna taatusti pehmeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on pehmeä! eka valmis malabrigo-neule, on se kyllä aika mahtavaa lankaa !

   Poista
 5. Oih, kuinka nätti! <3

  Kuulostaa osin tutulta, mulla on kaks omankokoista neuletta vähän hihoja vaille valmiina ja pari hiukan aloitettua takkia, ja mielessä olis jo kaks-kolme uutta takkia, joihin olis langat ja ohjeet... :D Mutta vauvaneuleita mä neulon hyvin vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt on ollut lähipiirissä vauvabuumi niin on tullut tehtyä enemmän noita minineuleita. hihat on kyllä hankalia, miksi niitä on niin vaikea tehdä loppuun?

   Poista
 6. Niin rakastan näitä Korriganin kapenevia palmikoita. Kaunis on! Ja väri upea. Mikähän siinä muuten on, että muiden neuleissa tuo Ochre näyttää kauniin kultaiselta mutta lankakaupassa kohtaamani vyyhdit epämääräisen sameilta. Värjäyserä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nättejä ovat kyllä nuo palmikot. mun ochre on kyllä tosiaan kaunista kullankeltaista, ehkä tosiaan sitten värjäyserä?

   Poista