torstai 20. helmikuuta 2014

Ihan kivat

Aika vaikea nyt jotenkin keksiä näistä sukista mitään juttua. Lopputulos on kiva vaan eivät jotenkin oikein kunnolla kiinnostaneet missään vaiheessa, halusin vaan poisneuloa edellisten lapasten Nalle-jämät. Yhden rivin raitaa ja valkoisten rivien silmukoita nostettu ruskeilla riveillä tuommoiseksi harvaksi verkkokuvioksi.

IMG_1268

Olen monta kertaa yrittänyt hajanaisesti tsekata että mikä tiimalasikantapäissä käytettyjen lyhennettyjen rivien tekniikka on minkäkin niminen mutta toistaiseksi ei ole asia suodattunut kunnolla jakeluun. Tämän nimeksi väitettiin yoyo-tekniikka, se kuulostaa mukavalta joten sanotaan että tämä on joujou-kantapää. Jostain syystä sopii jättiläisen kantapäähän paremmin kuin muut tiimalasikantapäät, ja vähiten jää muuten reikiä kantapään liitoskohtiin.

IMG_1269

Vaan kyllä sukat nyt jälkeenpäin näyttää kivoilta vaikka ei neulominen niin huvituttanutkaan. Varmaan silmukoiden nostelua tulee käytettyä toistekin.

13 kommenttia:

 1. Hienot ne on! Mutta eeeh tuota kantapääohjetta, haluaisin ymmärtää vaan pää ei jaksa: mistä päin tuo sukka on nyt tikutettu? Onko siinä ihan normaalisti tehty jalkapöydän kohdalla levennykset? Kuinka tyhmä olen?

  VastaaPoista
 2. Kato just tuossa kun olin jo kirjottanut tuon niin huomasin että Ullan tiimalasikantapään ohje on samanlainen ja paljon vähemmän sekava. Auttaisko siis tää? http://www.ullaneule.net/0104/neuvot_tiimalasikantapaa.html. Sukat on neulottu kohti varpaita mutta tuon kantapään voi toki tehdä kumminpäin vaan.

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Olisi tosi kiva saada ohje noihin sukkiin :)

  -veeruska-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ei tullut nyt tehtyä muistiinpanoja mutta jos alkaa neulotuttaa tällaisia uudestaan niin pistän merkinnät paperille.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. De nada, siitä vaan kohti tiimalasikantapäätä!

   Poista
 5. Vau, ihan tosi kivat! Kyllä se vaan joskus kannattaa taistella ne ikävätkin projektit valmiiksi. :)

  VastaaPoista
 6. Ensimmäinen ajatukseni sukista on että vau, huippuhienot! Paljon enemmän kuin ihan kivat :) . Mutta niinhän se on, että epäinnostava projekti ei aina jaksa sykähdyttää, vaikka lopputulos olisi kuinka hyvä. Siihen auttaa se aika... Ja ohje olisi minustakin kiva juttu :) .

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavan hienothan nuo on! Se Ullan tiimalasiohje on minunkin mielestäni toimivin. :)

  VastaaPoista
 8. Mä neulon paljon tuota ullan ohjeella opettelemaani tiimalasikantapäätä! Se on munkin mielestä varsin toimiva! Hienot sukat tuli!

  VastaaPoista
 9. Kyllä on hienot sukat, tykkään tuosta kuviosta tosi paljon!

  VastaaPoista
 10. Vau, ihan super hienot! Ohje näihin olisi tosiaan aikas kiva juttu :)

  VastaaPoista