perjantai 29. heinäkuuta 2011

Väliaika. Kahvia ja pullaa.

Suuruudenhulluutta olivat kesälomasuunnitelmani. Tavallaan se oli tiedossa, mutta luulin neulovani sentään edes jotain. Hiljaista on kuitenkin ollut.

IMG_4609

Katsotaanpas, siis kaksi neuletakkia ja kolmet sukat olivat mukana kesäloman vietossa.
- Neuletakki #1 on samassa pisteessä kuin kesälomalle saapuessaan. Ylhäältä alaspäin mennään, kohta ollaan kainaloissa. Mutta hän onkin syystakki, joten ei paniikkia.
- Neuletakki #2 on suurinpiirtein samassa vaiheessa. Hän on kyllä kesätakki, joten pieni paniikki tässä kohtaa. Pääsin kyllä kerran jo hyvään vauhtiin, mutta helteiden myötä homma hiipui. Mutta usko on kova, vielä täältä tullaan.

IMG_4454

- Sukat #1, #2 ja #3. Let's not go there. Jos oikeasti tarvitsisin sukkia, tässä kohtaa olisi megapaniikki.

Kaiken tämän keskellä tuntui jostain syystä hyvältä idealta aloittaa vielä yhtä projektia. Idea on pyörinyt mielessä jo pari kuukautta, keväisestä Tanskan-matkasta asti. Nappasin Roskildessa kuvan rautatieaseman viereisen kirkkomaan takorauta-aidasta - se kun tuntui heti sopivalta kirjoneuleaihiolta.

IMG_6804

Vähän sitä piti väännellä ja käännellä, että kuvio taipui lapasiksi. Mutta kyllä se siitä tuntuu muotoutuvan. 76 silmukkaa ja epäsäännöllinen kirjoneulemalli pitävät kiitettävästi mielenkiintoa yllä.

IMG_4689

Tämän hetkinen tavoitteeni on saada edes nämä lapaset kesän aikana valmiiksi. Kaikki muu on bonusta. Raporttia seuraa.

14 kommenttia:

 1. hieno lapasmalli!

  mutta ehkä ei kannata ottaa stressiä neuleiden edistymisestä? menee vielä maku koko hommasta...

  VastaaPoista
 2. Oi että mikä mahtava idea ja toteutus!

  VastaaPoista
 3. Joo Liina, helmasyntini on stressata vähän kaikesta! Vaan ei tämä nyt niin kamalasti ahista, lähinnä vaan ärsyttää raahata noita lankapusseja moneen kertaan ympäri maata... :)

  Ja kiitos Altocomulus!

  VastaaPoista
 4. kaunis malli...mulle tuppaa käydä aina välillä neuleiden kanssa noin. Juuri purin viime kesän lomaneuleen joka jäi kesken eikä mitään hajua missä kohti ohjetta olin menossa..kun ei sit ollut mitään muistiinpanoja niin en oikein päässyt kärryille et miten ne lisäykset menikään =)

  VastaaPoista
 5. No, kyllä ne neuleet jossain vaiheessa edistyy. Aivan mahtava kirjoneuleidea, noista tulee todella herkulliset lapaset! :)

  VastaaPoista
 6. Neuleiden edistymattömyys on niin niin tuttua täälläkin! Mut ei stressiä, nii hyvin mennee (: Tuo kirjoneulemalli on aivan älyttömän hieno, ja vielä aidasta kopioitu! WAU!

  VastaaPoista
 7. Oi että, niin parhautta että näkee aidan ja tekee siitä kirjoneulemallin. Upeaa! :)

  VastaaPoista
 8. Hanna oot kyllä ihan mainio/mahdoton! Löytää nyt lapasmalli lomamatkalla, aidasta!

  En oo neulonut koko kesänä, mutta nyt jo vähän syyhyttää sormia...

  VastaaPoista
 9. Lohduttavaa kuulla, että muillakin suunnitelmien ja todellisuuden välillä on ristiriitaa. Kannattaa ehkä ajatella, että lomalla tulee kerättyä neulomisintoa :-) Upeat lapaset tulossa!

  VastaaPoista
 10. No tuo on jo aika ammattilaista, että vääntää lapaset aidasta. Sä osaat mitä vaan!

  VastaaPoista
 11. Sinulle on tunnustus blogissani. :)

  VastaaPoista
 12. Roskilde -lapasista tulee aivan ihanat! Malli on nätti ja värit ihanat =o)

  VastaaPoista
 13. Kauniit lapaset. Ja ihana aita!
  Kukahan tekis mulle tollasen aidan pihan ympäri? No, ei se kyllä sopis tunnelmaltaan tähän pihaan, joten taidan tyytyä ihailemaan kuvaa.

  VastaaPoista