sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Molly

Molly taitaa olla uusin pipohitti, sen verran monia versioita tästä on viime aikoina näkynyt! Omaa Mollyani vauhditti kateuskohtaus, joka syntyi metrossa tuntemattoman tytön fuksianpunaista pipoa tuijottaessani. (Varmasti aivan huomaamattomasti. Kerrankos sitä nyt metrossa joku stalkkaa.)

IMG_6566

Pipoon on yhdistetty edellisessä postauksessa esiteltyjä kahta Cascaden Heritage-sävyä, kun ei oikeaa fuksian sävyä muuten löytynyt. Kaksi ohutta lankaa toimi yhdessä worsted-paksuisena niin, että ohjetta ei tarvinnut muokkailla.

Mutta on se vaan kirkas! Täytyy ehkä vähän totutella.

IMG_6496

13 kommenttia:

 1. Eihän tuo ole yhtään liian kirkas, oikein hyvän värinen! :)

  VastaaPoista
 2. On tuo malli vaan kiva ja ihanan värin olet valinnut!

  VastaaPoista
 3. kiitosta, molly on kyllä kiva malli. tarkennettakoon vielä, että väri on mulle kirkas, yritän tässä samalla vähän opetella että maailmassa on muitakin vaatevärejä kuin musta ja harmaa...

  VastaaPoista
 4. Ihanan makea sävy! Reilut pipot on parhaita :)

  VastaaPoista
 5. Ymmärrän, että koet värin liian kirkkaaksi (minulla on vähän samaa vaivaa). Kuvissa se näyttää kuitenkin riittävän maltilliselta, ja sopii sinulle todella hyvin. Muutoinkin houkuttelevan mallinen pipo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jotenkin sitä vaan aina urautuu käyttämään yksiä ja samoja värejä, ihan hyvä vaihdella välillä.

   Poista
 6. Ihana pipo. Ymmärän tuon kateuskohtauksen...mun tämän hetkinen kateuteni kohdistuu erääseen näkemääni ruttupipoon, vielä minä keksin miten se on tehty =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tulee varsinkin julkisissa liikennevälineissä usein kateuskohtauksia. Joskus ne menee ohi, joskus ei... Tsemppiä ruttupipon arvoituksen selvittämiseen!

   Poista
 7. Hieno Molly! Viimeksi tänään tuijotin silmäni kipeiksi erään naisen harmaata huovutettua pipoa. Se oli selvästi virkattu, sitten huovutettu ja sen päälle neulahuovutettu värikkäitä pikkukukkia. Vain vaivoin sain hillittyä itseni, etten ryhtynyt utelemaan pipon alkuperää ja mahdollista ohjetta. Punaiset valot vaihtuivat vihreiksi ja kiusaus keskustella ventovieraan kanssa liikennevaloissa meni ohi. Sellaistahan ei ole tapana tehdä.

  VastaaPoista
 8. Hieno on! Olen itse pipoaddikti ja tuijotan kaupungilla aina kaikkien pipoja. :) Pipoja on kaapissa vinopino ja uusia suunnitteilla...

  VastaaPoista