tiistai 28. helmikuuta 2012

Kirjoneulesetti

Neulesetti ihanalle uudelle vauvatuttavuudelle.

IMG_6771

Mikäköhän siinä on että valmiiden ohjeiden noudattaminen ilman muokkauksia on niin vaikeaa? Itse kun tietää aina muka paremmin että miten tää tehdään. Tämänkin olivat menneet neulomaan Drops Alpacasta kolmosen puikoilla. Mitä järkeä siinä nyt on, kysyn vaan? Eikös kirjoneule jää harvaksi ja lötköksi? (Toim. huom. en ole ikinä neulonut Alpacaa, mutta eihän se nyt mitenkään poissulje vahvoja mielipiteitä asiasta.) Itse neulon kyllä Sisusta. Ai jaa että neuletiheydet ei täsmää? No neulotaan sitten yhtä isompi koko niin päästään vastasyntyneen kokoluokkaan. (Toim. huom. 2: ei päästy, lopullinen neuletiheys täsmäsikin. Taas piti mennä luulemaan.)

IMG_6643

Sitten sitäkin vaan kysyn että eikö tähän vois laittaa jotain gruuvimpaa kirjoneuletta tähän rintamukseen? Mää ainakin laitan. Viis siitä että joutuu muokkaamaan kaavion uusiksi.

IMG_6655

Ja sitten vielä että alhaalta päin aloittaminen on ihan so last season, itse ainakin aloitan ylhäältä. Ja teen taitetut käännöt reunoihin, toi joustinneule on niiiiin nähty.

IMG_6660

IMG_6662

Ihan tyhmää neuloa kirjoneuletta nurjalta. Neulon kyllä pyörönä ja steekkaan auki. Pitää kai se steekkauskin joskus opetella.

IMG_6632

Enkä kyllä jaksa neuloa pöksyjä.

Tai no, neulotaan nyt sitten.

IMG_6766

Vaan kyllä setistä nätti tuli kaikesta säätämisestä huolimatta, tykkään. En nyt ihan varma ole että oliko säätäminen kaiken vaivan arvoista vai olisiko kannattanut suosiolla seurata ohjetta, mutta näin nyt tällä kertaa. Tuo vaaleansinisen, punaisen ja valkoisen yhdistelmä kirjoneuleena on ollut suunnitelmissa jo pitkään, ja nyt sain sen vihdoin toteutettua - mielestäni toimii! Sisusta ei tosin tullut mikään uusi suosikkilanka: neulejälki jäi kastelusta huolimatta tosi epätasaiseksi. Lankoja riittää tosin vielä muutamaankin sukkapariin, joten täytyy antaa sille vielä uusi mahdollisuus.

Ravelryssa.

20 kommenttia:

 1. Ihana. Kelpais kyllä isommassakin - paljon isommassa! - koossa mullekin. Siis takki, ei pöksyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi pöksyt voiskin olla mielenkiintoiset aikuisen koossa :) Kirjoneuletakki olis kyllä kiva itselläkin, joo!

   Poista
 2. Vau miten kauniit! Ja aika rohkea ja taitava olet kun noin lähdit soveltamaan, ja silti sait tuollaista jälkeä aikaiseksi! :)

  VastaaPoista
 3. Upea setti! Ohjeiden noudattaminen on ihan höpöhommaa, jos saa noin onnistunutta säätämälläkin aikaiseksi. Värit näyttää kyllä kivoilta yhdessä.

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavat! Mä en olisi osannut yhtäkään noista jutuista tuosta vaan soveltaa. Huh.

  VastaaPoista
 5. kiitos kiltit! jotenkin tämä meni nyt poikkeuksellisen paljon säätämisen puolelle, yleensä noudatan kyllä paremmin ohjeita, ihanaa kun joku on miettinyt hommat mun puolesta... ja liina, en mäkään tiennyt osaavani, mutta kyllä se vaan sitten siitä suttaantuu!

  VastaaPoista
 6. Ihan mahtava setti!
  Värit on ihanat yhdessä ja sitten tuo kirjoneule mielestäni ainakin näyttää vaivan arvoiselta.

  VastaaPoista
 7. Voi kun on kaunis setti! Vaikka himoneuloja olenkin, niin en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan kirjoneuletta - mulla ei nimittäin käämi riittäisi kaikkeen säätämiseen. Isot rispektit sinne. :)

  VastaaPoista
 8. Voi, varsinkin tuo takki on ihana. Suloinen setti!

  VastaaPoista
 9. Aivan upea! Hirveän hyvin sopivat värit yksiin.

  VastaaPoista
 10. Voi mahdoton miten kaunis setti!

  VastaaPoista
 11. Onpas kaunis ja jotenkin harmooninen setti :)
  Elli

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana setti, tosi kaunis väriyhdistelmä. Ja huh, mikä määrä säätöä. Kuka sitä nyt helpolla haluaisi päästäkään? :)

  VastaaPoista
 13. Hitsi kun on hieno takki! Nuo värit! Ja tuo kirjoneulekuvio on tosi kiva!

  VastaaPoista
 14. Rohkeasti oot käyny koitokseen pitäen oman linjasi :D Upea setti!

  VastaaPoista
 15. hahaa, vauva kiittää ja tuskin malttaa odottaa pääsevänsä näissä hienouksissa kylille esittäytymään! tuo steekkaus näyttää tosin todella pelottavalta hommalta, en näytä sitä kuvaa vauvalle.

  VastaaPoista
 16. Aivan totaalisen ihastuttava setti! Tuo väriyhdistelmä on älyttömän hieno! Ja tuollaistahan se on, ite tietää kuitenkin paremmin! ;D

  VastaaPoista
 17. Aivan ihana setti ja raikas väriyhdistelmä! ..Nyt minäkin perkule otan ja kokeilen seuraavan mahdollisuuden tullen steekkausta. Kiitos rohkaisusta! :)

  VastaaPoista