sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Raita ja tupsu

Syksy on ollut niin älyttömän kiireinen, että lankojen ja puikkojen pariin ehtii tehdä vain tällaisia päivän täsmäiskuja. Eilisessä täsmäiskussa syntyi äkillisen talven innoittamana talvipipo.

IMG_9289

Tarkoituksena oli saada aikaiseksi pipo johon mahtuu tukka sisään mutta joka kuitenkin pysyy päässä napakasti. Pipo pääsi mukaan tänään testikävelylle ja hyvin toimi. Lankana kaksinkertaista sukkalankaa (Sisua ja oranssi lanka jotain saksalaista), sopivan tiivis neulos viimakeleihin.

Tupsua ei ollut ensinkään tarkoitus tehdä mutta jotenkin pipo tuntui sitä huutavan. Tupsuja on tullut tehtyä varmaan viimeksi ala-asteella, vähän piti muistella että mitkäs ne pahvikiekon ja langan käsittelyn työvaiheet olivatkaan... Vähän tupsu saisi olla tuuheampi mutta jospa talven puhurit sitä vielä vähän pörhistävät.

IMG_9284

7 kommenttia:

 1. Tupsu kruunaa kaiken! Hieno on!

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää. Kyllä raidat vaan ovat aina hienoja!

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit! Ja kaunis pipo.

  VastaaPoista
 4. Kiitos mukavista kommenteista! Sporttisuus oli tosiaan vähän mielessäkin yhtenä määreenä, jospa sporttinen pipo kannustaisi sporttisiin suorituksiin? :)

  VastaaPoista
 5. No nyt minäki tänne löysin ja selasin kerralla koko tuotannon läpi, oli koukuttava!:) Samalla heitolla päädyin herkkuun ja koukkuun, ja yks resepti on jo suunnitteilla toteuttaa lähiaikoina :) Laitoin molemmat suosikkeihin, aivan mahtava harrastus teillä. Täytyy seurata!- Jenni

  VastaaPoista