torstai 20. joulukuuta 2012

Jämätossut

Tästä ei tossut enää yksinkertaistu. Jämälangalla suorakulmio jonka varvaspäähän pari kavennusta, ommellaan harakanvarvas-henkisesti jalkapöydän päältä kiinni. Tuli kuulkaa paksusta langasta isoilla puikoilla valmista äkkiä, olen kuullut että se on muotia. Lämpimät ovat.

IMG_9384

Kuvat saattaa nyt herättää jossakin hifistelijässä kysymyksen että kannattaako nousta tuolille pousaamaan ja keekoilla minuuttikaupalla itselaukaisijan kanssa jos käyttää sitten kuitenkin tärähtäneitä kuvia. Mutta ei nyt takerruta pikkujuttuihin.

IMG_9380

(Ei se oo silittänyt housujakaan.)

13 kommenttia:

 1. Täh? Silittääkö joku muka housut? :))

  Kivat tossut, mukava tapa hukata jämälänkoja!

  VastaaPoista
 2. Ihanat tossut! (Enkä minäkään silitä housuja. Enkä t-paitoja enkä lakanoita enkä juuri mitään. Mies silittää paitojaan. :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minäkään (kuten kuvasta näkyy). Joskus jotain paitoja tulee silitettyä, mutta aika hiljaista on silitysrintamalla muuten...

   Poista
 3. Huiput tossut! Ja varmasti parempaa tekoa kuin eräässäkin ketjuliikkeessä, missä myytiin samalla taktiikalla (paksut puikot, paksu lanka) tehtyjä tossuja, jotka näyttivät jo valmiiksi olevan hajoamispisteessä.

  Kipuilen muuten ajoittain tälle muoti-ilmiölle paksut puikot, paksu lanka, koska en sitten oikein ollenkaan tykkään kummastakaan. Viitosen puikot on jo ihan maksimi!

  Ja siis mä en silitä ikinä mi-tään. Olen järkyttänyt tällä tiedolla 50+-ikäisiä työkavereitani (miehiä). Kaikesta nekin nyt järkyttyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kanssa ko. muoti-ilmiön ystävä - näissä taisin oikeasti käyttää neljäpuolosia, että ei ne nyt ehkä ihan kamalan paksut oikeasti olleet, mutta mulle paksut joo.

   Onpas teillä järkyttyväistä sakkia siellä!

   Poista
 4. Miten söpöt! :) Tuo punainen ketjusilmukkarivi sauman kohdalla on erisymppis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi noista tärähtäneistä kuvista ei näy ihan kaikki yksityiskohdat... :)

   Poista
 5. Musta on juuri nyt kiva neuloa myös paksua lankaa laskuilla puikoilla, mutta ei niistä oikein mitään järkevää aikaiseksi saa. Tollaset tossut voisin tehdäkin, noi on hienot! Ja silittämisestä, mä silitän oikeestaan vain kun ompelen.

  VastaaPoista
 6. Tykkään! (ihan naurettavaa peliä se silitys)

  VastaaPoista
 7. Ihanat! Saisitko kuitenkin laitettua näihin jotain ohjetta, vaikka ovatkin yksinkertaiset? Haluaisin kovasti tehdä tällaiset, mutta en osaa tehdä mitään ilman ohjetta :) en ainakaan vielä, kun ensimmäisestä valmistuneesta neuleesta on alle puoli vuotta.

  Että mua naurattaa sun jutut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoituksena oli tehdä toiset ja kirjoittaa jotain muistiinkin mutta tässä on ollut kaikenlaista. Yritän lähiaikoina palata asiaan!

   Poista
  2. Kivat tossut:) (munki nimi on hanna:))

   Poista