keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Tuudifruudi ou ruudi

Ihan vaan tälleen äkkiä postaan. Pitäisi oikeasti olla etsimässä siistejä vaatteita huomiseen työtilaisuuteen, mutta masennuin ensiksikin siitä että kaikki vaatteet ovat likakorissa ja toisekseen siitä että en ilmeisesti omistakaan mustia suoria housuja jotka kuvittelen omistavani ja joiden varaan oli laskettu aika paljon. Että luova tauko lienee paikallaan.

Vauvan neuletakkia olisi taas esitteillä. Värivisio oli jossain keväisissä tuttifrutti-tunnelmissa mutta ihan värit ei ole sitä mitä halusin. En tosin osaa sanoa että miksei. Eli ehkä ne on kuitenkin ihan hyvät.

Yksivuotiaan kokoluokkaan tähdättiin ottamalla mittoja jostain Dropsin ohjeesta, muuten on vedetty hatusta. Valkoista Smarttia meni kolme kerää ja muita värejä nöttösellinen.

IMG_9853

IMG_9858

Jaahah, semmoista. Hmm. Saahan hihattomasta hellemekostakin ihan talvisen jos sen yhdistää, öö, villasukkahousuihin ja pitkähihaiseen aluspaitaan ja ööö. Emmätiä, toppatakkiin.

Voi elämä. Palkata halutaan: taloudenhoitaja.

13 kommenttia:

 1. Kirottua, ettei tuolle ole ohjetta, on nimittäin aivan hurmaava. Itse asiassa, nyt ohjetta rustaamaan; voit aloittaa oman Ravelrybisneksesi jo tänään, sijaistoimintana vaatteiden metsästykselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh! voisinko myös jättää päivätyöni? kuulostaa hyvältä bisnekseltä!

   totta puhuen, jos saisin aikaiseksi niin voisin kitjoittaakin jotain rustausta. ehkä. katellaan tässä.

   Poista
 2. On muuten aika sievä villatakki!

  VastaaPoista
 3. Ihanainen villatakki. Joo talouden hoitaja ois paikallaan meilläkin! Mä kaivoin viimeviikon perjantaina pyykkikorista kertaalleen päällä olleen tunikan (hankala pesuohje) ja kirppari kassiin laittamani housut päälle kun piti lähtee työpaikan juhliin. Onneksi tunikassa ei ollut tahroja ja eikä mitään ikävää hajua niin silittämisellä se sit virkosi juhlakuntoon. Mut kyllä sille kavereiden kanssa vähän naurettiin...

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti vauvanneule. Ihanasti on keväiset värit olematta liian kirkkaat. Ei satu silmiin. :)

  VastaaPoista
 5. kohta lähetään naapuriin kyläilemään ja otetaan takki testikäyttöön. seuraavaksi sama aikuiskoossa, eikös!

  VastaaPoista
 6. Kaunis takki! Toivottavasti mustat housut löytyivät ;)

  VastaaPoista
 7. Oikein keväinen villatakki! Ihastelin kovasti myös aiempia insinööritaidonnäytteitäsi, vaikken millään ymmärtänyt miten ne syntyivät. Taloudenhoitajaa minäkin kyllä olen monesti kaivannut, ja sihteeriä, ja jotain sellaista yleismiestä, joka hoitaisi auton, tietokoneen ja kodin huoltohommat ja....

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana neuletakki! Syötävän suloinen!

  VastaaPoista
 9. Hieno! Miekin oon aina haaveillut sellaisesta näkymättömästä ja kuulumattomasta taloudenhoitajasta, ei oo viel näkyny. =)

  VastaaPoista