perjantai 5. huhtikuuta 2013

Viime aikoina mietittyjä asioita

Viime aikoina olen neulomisen sijaan lähinnä miettinyt erilaisia asioita, mm. sitä, miten siistiä on kun olette armaat kanssabloggaajat bloganneet siitä miten lanka keritään käsin siististi sisältäpäin juoksevaksi keräksi. En nyt osaa linkata tähän ketään yksittäistä neuvonantajaa mutta kiitos teille kaikille, sisältä juoksevat kerät ovat parhautta. (Googlella löytyy ohjeita.) Omat kätöseni hoitavat homman jokseenkin näin:

kera

Sitäkin olen miettinyt että vaikka tykkään testailla erilaisia juttuja, niinkuin nyt sitä lätäköitymistä, niin aika aikaansa kutakin, ja minun kärsivällisyydelläni ne ajat on yleensä aika lyhyitä. Hankin edellisten kokeilujen jälkeen villejä pätkävärjättyjä lankoja ja yritin tehdä pyörönä maailman hienoimpia lätäköityviä sukkia mutta ei niistä sitten tullutkaan hienoja (paitsi tuo oikeanpuoleinen on jo niin järkky, että se on tavallaan hieno, ja tein sitä pitkään muutaman rivin silloin tällöin koska se oli aina välillä väläytti jotain outoa retroglamuuria, mutta nyt se on saanut viimeisen purkutuomion, koska on sittenkin ihan vaan järkky).

kera1

Sitten kun taas kerran tuijotin näitä lankoja inhoavasti, mietin sitä että if you can't beat them, join them. Oksennuslangat ne yhteen soppii, huomenna pannaan pussauskoppiin! Oksennuslankojen pussauskoppia tuleekin muuten aika harvoin mietittyä, että sehän oli suorastaan jo aika jännä miete sinänsä.

IMG_0123

Semmoisia vähän levottomia juttuja olen siis miettinyt muun muassa. Ajattelin että jospa nyt neuloisi sitten seuraavaksi.

9 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää: ikinä tätä ennen en ollut miettinyt pksennuslankojen pussauskoppia!

  VastaaPoista
 2. Sun lätäköitymispostauksesta innostuneena ostin muuten "vahingossa" parikin kerää kammottavia ja yleensä välttelemiäni moniväriällölankoja. Harmi vaan että kumpikaan ei ollut tarpeeksi pätkävärjätty lätäköityäkseen, äkkiä vaan kirpparille kun en kestä katsoa niitä tuolla korissa;D Tai ehkä niistäkin saisi tuollaista hehkeää pussauskoppikamaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sori vaan! Mutta joo, pussauskoppia kokeilemaan ennen kirpparia!

   Poista
 3. NÖÖÖÖYYYYYYYY! Miksi purit nuo hienot sukat?! Mä olisin säästänyt ne jo ihan siitä syystä, että toi lätäkköefekti on niin hieno niissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooooo niin, onhan se tavallaan munkin mielestä hieno, en tiedä miksei se sitten loppuun asti puhutellut. Täytyy pitää lanka mielessä kuitenkin jos joskus alkaa taas innostamaan.

   Poista
 4. Nolo tunnustaa mutta tuo oikeanpuolimmainen lanka on oikeesti aika ihanaa...? Mitä se on?
  Itse olen onnistunut neulomaan ISOJA kamalia lätäköitä. Kokemus on ollut sen verran kamala, etten aikoihin ole ostanut kuin taatusti raidoittuvia lankoja. Paitsi että saisihän nekin lätäköitymään jos niistä neuloisi muuta kuin sukkia. Eikö saisikin? Onneksi kärsivällisyyteni ei muuhun kuin sukkahommiin riitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Lankamaailman alennuskorista hamstrattu mystisen kuuloinen California Salida, en ollut koskaan kuullutkaan mutta ihan ok lanka tuntui olevan.

   Munkin lätäköittämisinto on nyt taas kovasti laantunut. Raidoittuvat on kyllä kivoja!

   Poista