tiistai 3. tammikuuta 2012

2011

2011 alkaa sitten olla muisto vainen! Katsausta menneeseen luvassa.

Blogin osalta vuosikatsaus jää pakostakin vajavaiseksi, koska pulju on laitettu pystyyn huhtikuussa - ensi keväänä siis ekat synttärit. Kiitos kaikille jotka ovat käyneet lukemassa ja kommentoimassa! Blogihan syntyi jonkinlaisena neule- spin-offina rakkaasta Herkku ja Koukku -kerhon blogista, ja moni neuleista neuloutuu edelleenkin kerhotapaamisissa (terkkuja pimut!). Aktiivisen kommuuniblogin päivitystahtiin tottuneena oman blogin harva tahti välillä hirvittää, mutta jospa ne harvat postaukset kuitenkin joku käy vilkaisemassa.

2011 ehti valmistua lähinnä pieniä asioita, sukkia ja lapasia. Lankametrejä ei kovin paljon kulunut, mutta pikkutyöt sopivat hyvin tämän aika kiireisen vuoden rytmiin. Vuoden henkilökohtaisen neuletrendinä näen ehkä kirjoneuleen nousun suosikkiasemaan: erityisesti tykkäsin alla olevassa kuvassa toisen rivin aloittavista Haavisto-lapasista (malli 24, Kotka), joita neuloessa koin ehkä jonkinlaisen väriherätyksen. Uudenvuoden tienoilla selailin jo kovasti Alice Starmoren Book of Fair Isle Knitting -kirjaa, hankin värikynät ja ruutupaperia ja neuloinkin pari mallitilkkua. Trendi näyttää siis jatkuvan tänäkin vuonna :)

Monet neuleista ovat menneet lahjaksi ja siten hyvään käyttöön. Itselle jääneistä eniten mieleen ovat olleet Rikke-pipo ja raitainen Ships & Seaside -kauluri (molemmat alarivissä). Ylärivin merimieshenkinen huivi näkee varmasti myöskin useasti päivänvalon keväämmällä. Ja sukat ovat aina tarpeen, vaikka vielä se maailman täydellisin sukkapari tuntuu puuttuvan kokoelmista. Ehkä ensi vuonna tähtien asennot sallivat sen täydellisen lanka&malli -yhdistelmän löytyvän?

FO 2011

Tänä vuonna blogin postaukset ovat enimmäkseen olleet valmiita töitä. Jatkossa olisi kiva ehtiä enemmän jutella myös keskeneräisistä, ideoista ja kokeiluista. Toivottavasti uusi vuosi tuo tullessaan lisää blogausaikaa :)

Iloista ja inspiroivaa alkanutta vuotta teille kaikille! Kiva että olette löytäneet blogiin!

7 kommenttia:

 1. Mulla on kauhea kirjoneulelapaskuume (vitsi mikä sanahirviö!), ja nuo sun ihanat lapaset sen kun lietsovat sitä. Kauniita neuleita!

  VastaaPoista
 2. What a beautiful work!!!
  happy new year to you!

  VastaaPoista
 3. Kauniita neuleita kaikki! Onnellista alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Kauniita neuleita!

  Itselläni on ollut niin aneeminen neulevuosi, että en jaksa edes tehdä katsausta koko asiaan. Ottaisi vain pattiin, kun näkisi miten vähän olen saanut tänä vuonna aikaiseksi :D Sun neulevuosi taas ei näytä yhtään vajavaiselta, vaikka olet aloittanut kesken vuoden.

  Mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Ei kai päivitystahti blogin tasoa määrittele! Joten älä sitä sure. Ennemmin harvoin asiaa kuin päinvastoin. Neuleita nyt ei ihan päivittäin puikoilta tipahtele, ja kun tipahtelee, alkaa jossain vaiheessa miettiä olisiko ehkä aika tarttua johonkin isompaan ja vaativampaan työhön.

  Ihania neuleita sinulla täällä onkin!

  VastaaPoista
 6. Ihania, tarkkaan harkitun oloisia neuleita nuo kaikki. Sun värimaailmasi on mielestäni hyvin harmoninen, mutta silti pirteä!

  VastaaPoista